Vyberte si jeden ze 16 týmů, který hrál na euru 2008, a poté s ní...
Detail online hry
Hrát online hru
Hned na začátku vás jistě překvapí poměrně dlouhá doba načítání, ...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Seznamte se > jaké máte zájmy
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
zde pište jaké máte zájmy,a jak trávíte čas kromě hraní a sbírání bodů
tak třeba mě baví hry zde na maxu,a poslouchám při tom to ClubRadio
mě baví též hry na maxu a jinak hraju na kytaru jak elektrickou tak akustickou
chudak kytara
abych ale nebyl mimo tema.. obcas zkouknu maxo, obcas si zaparim flatout 2(to hlavně na prednaskach ve skole
) jinak prevazne pracuju
) jinak prevazne pracuju
flatout je good už ho mám dohrátý 1 i 2 díl a ned for speed undercover nemá chybu a taky carbon a most wanted je super.
co ještě hraješ za hry??
need for speed undercover sem hral jen jednou a musim rict, ze z toho mala her co sem v posledni dobe hral byla asi nejhorsi... graficky sice povedena ale hratelne to byla hruza...
tak to zase já nemožu souhlasit mě velice zaujala a baví mě.no každého baví něco jiného.
A jinak maxo super!!!
nic proti ale maxo "bylo" super..
ti, co tu jsou od pocatku tak vedi...
ti, co tu jsou od pocatku tak vedi...
pročpak bylo??kvůli lidem co tady sou ted asi myslíš co??nebo jak to myslíš??
dříve tu bylo pár super lidí, se kterými se dalo v poho bavit, nespamovali atd... no, a pak sem začli chodit tací, co nechtěli pročítat těch pár témat a začli zakládat nová, duplicitní témata a tím se to tu stalo nepřehledným...no a o těch co píšou 3 příspěvky hned za sebou atd. už raději ani nemluvím...
jj tak to jo ale co naděláš.my s tím nic neuděláme.
a jinak jak se daří??
myslel jsi tím mě např viď
tebe, HellP91, Mishalqa .. a na dalsi si uz asi nevzpomenu..
sbíráš pokemon karty??to ještě frčí???já mám všech 150 z první serie+zlaty a stříbrny a taky měnivý
to mě do 150 chyběli asi 4...
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.