EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Euro Cup Soccer 2008 - Sportovní online hry

Euro Cup S...

Vyberte si jeden ze 16 týmů, který hrál na euru 2008, a poté s ní...

Detail online hry - Euro Cup Soccer 2008 - Sportovní online hryDetail online hry Hrát online hru - Euro Cup Soccer 2008 - Sportovní online hryHrát online hru
Missile Mayhem 3 - Strategické online hry

Missile Ma...

Hned na začátku vás jistě překvapí poměrně dlouhá doba načítání, ...

Detail online hry - Missile Mayhem 3 - Strategické online hryDetail online hry Hrát online hru - Missile Mayhem 3 - Strategické online hryHrát online hru

jaké máte zájmy

Fórum maxo.cz - hry online > Seznamte se > jaké máte zájmy

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 2 3

28.09.2009 17:59 - jaké máte zájmy

zde pište jaké máte zájmy,a jak trávíte čas kromě hraní a sbírání bodů xD xD xD

28.09.2009 18:09 - Re: jaké máte zájmy

Já jsem bezzájmový člověk...

28.09.2009 18:18 - Re: Re: jaké máte zájmy

tak to je špatné něco tě bavit musí :-(

28.09.2009 18:24 - Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od moncicacek171 zde pište jaké máte zájmy,a jak trávíte čas kromě hraní a sbírání bodů xD xD xD

tak třeba mě baví hry zde na maxu,a poslouchám při tom to ClubRadio

28.09.2009 18:26 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od neovoag9

tak třeba mě baví hry zde na maxu,a poslouchám při tom to ClubRadio

mě baví též hry na maxu a jinak hraju na kytaru jak elektrickou tak akustickou :) :) :) :)

28.09.2009 18:50 - Re: Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od moncicacek171
mě baví též hry na maxu a jinak hraju na kytaru jak elektrickou tak akustickou :) :) :) :)

chudak kytara ;-D

abych ale nebyl mimo tema.. obcas zkouknu maxo, obcas si zaparim flatout 2(to hlavně na prednaskach ve skole xD ) jinak prevazne pracuju :)

28.09.2009 18:55 - Re: Re: Re: Re: jaké máte zájm

Původní zpráva od Vladkof

chudak kytara ;-D

abych ale nebyl mimo tema.. obcas zkouknu maxo, obcas si zaparim flatout 2(to hlavně na prednaskach ve skole xD ) jinak prevazne pracuju :)

flatout je good už ho mám dohrátý 1 i 2 díl a ned for speed undercover nemá chybu a taky carbon a most wanted je super.
co ještě hraješ za hry??

28.09.2009 19:13 - Re: jaké máte zájmy

need for speed undercover sem hral jen jednou a musim rict, ze z toho mala her co sem v posledni dobe hral byla asi nejhorsi... graficky sice povedena ale hratelne to byla hruza...

28.09.2009 19:22 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od Vladkof need for speed undercover sem hral jen jednou a musim rict, ze z toho mala her co sem v posledni dobe hral byla asi nejhorsi... graficky sice povedena ale hratelne to byla hruza...

tak to zase já nemožu souhlasit mě velice zaujala a baví mě.no každého baví něco jiného.
A jinak maxo super!!! *2* *2* *2*

28.09.2009 19:30 - Re: Re: Re: jaké máte zájmy

tak to zase já nemožu souhlasit mě velice zaujala a baví mě.no každého baví něco jiného.
A jinak maxo super!!! *2* *2* *2*

nic proti ale maxo "bylo" super.. :-| ti, co tu jsou od pocatku tak vedi...

28.09.2009 19:34 - Re: Re: Re: Re: jaké máte zájm

Původní zpráva od Vladkof
nic proti ale maxo "bylo" super.. :-| ti, co tu jsou od pocatku tak vedi...

pročpak bylo??kvůli lidem co tady sou ted asi myslíš co??nebo jak to myslíš??

28.09.2009 20:21 - Re: jaké máte zájmy

dříve tu bylo pár super lidí, se kterými se dalo v poho bavit, nespamovali atd... no, a pak sem začli chodit tací, co nechtěli pročítat těch pár témat a začli zakládat nová, duplicitní témata a tím se to tu stalo nepřehledným...no a o těch co píšou 3 příspěvky hned za sebou atd. už raději ani nemluvím...

28.09.2009 20:25 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od Vladkof dříve tu bylo pár super lidí, se kterými se dalo v poho bavit, nespamovali atd... no, a pak sem začli chodit tací, co nechtěli pročítat těch pár témat a začli zakládat nová, duplicitní témata a tím se to tu stalo nepřehledným...no a o těch co píšou 3 příspěvky hned za sebou atd. už raději ani nemluvím...

jj tak to jo ale co naděláš.my s tím nic neuděláme.
a jinak jak se daří??

28.09.2009 21:04 - Re: jaké máte zájmy

jde to ale dře to :)

29.09.2009 19:37 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od Vladkof dříve tu bylo pár super lidí, se kterými se dalo v poho bavit, nespamovali atd... no, a pak sem začli chodit tací, co nechtěli pročítat těch pár témat a začli zakládat nová, duplicitní témata a tím se to tu stalo nepřehledným...no a o těch co píšou 3 příspěvky hned za sebou atd. už raději ani nemluvím...

myslel jsi tím mě např viď :-D

29.09.2009 19:46 - Re: Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od l00000l
myslel jsi tím mě např viď :-D

tebe, HellP91, Mishalqa .. a na dalsi si uz asi nevzpomenu..

29.09.2009 20:47 - Re: jaké máte zájmy

:-( :-(

30.09.2009 18:01 - Re: jaké máte zájmy

Zbierame známky, servítky, turistické známky a pokémon karty xD

30.09.2009 21:20 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od kralovna1 Zbierame známky, servítky, turistické známky a pokémon karty xD

sbíráš pokemon karty??to ještě frčí???já mám všech 150 z první serie+zlaty a stříbrny a taky měnivý *3*

30.09.2009 21:39 - Re: Re: Re: jaké máte zájmy

sbíráš pokemon karty??to ještě frčí???já mám všech 150 z první serie...

to mě do 150 chyběli asi 4... *11* *11*

Předchozí příspěvky 1 2 3
míčové hry hry pro nejmenší mario face to face fast food madness skateboard překonávání terénu kuličky FMX restaurace vánoční hry fotbal duel bublinky zvířátka spoj 3 vystřel ho motorky hry pro dívky zombie děti obsluha hry pro kluky Lodě bomberman zimní hry letadla pod vodou monster truck ninja hry drakojan bomb it Truck draci
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, superhry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry