Zahrajte si ruletu jako v casinu. Nejprve si vsadíte na barvu, čí...
Detail online hry
Hrát online hru
Pracujete v obchodě s luxusním zbožím. Váš úkol bude prostý ale n...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > ! DOSTALA JSEM DÁREK! !
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Ahoj všichni,
tal jsem dostala svůj první dárek z maxa, je to dárek v podobě 200 Kč převedených na účet, dneska jsem se dívala a jsou tam, takže skvělé, maxo.cz není žádný podvod (jak tu někteří tvrdí/tvrdili), nový admin je naprosto v pohodě, domluva s ním je skvělá, je moc příjemný. Dohodnout se dá s ním úplně na všem, 200 Kč jsem dostala za 20 000 bodů.
2 kila za 20 tacu? to si na tom hodne spatne teda...
jinak teda jako gratuluju
Proč bych na tom měla být špatně? To je přece dobré, vyměnit body za peníze ne? Krom toho ještě nejsem plnoletá, a brigádu nemám, mám studentské konto, takže 200 Kč na účet se vždycky hodí.
20000 bodů se mi zdá málo za 200 kč to máš 1 kč za 100bodů to si nevyděláš ani na elektřinu
asi tak nejak sem to myslel
kazdopadne to nebylo mysleno nijak spatne
mno kdybys dostala třeba ja nwm 500kč tak by to bylo good ale aji tak gratuluju si dobrá nazbírat 20000 bodů to dá práce
mno muže a nemusí když to zveřejnila tak musi počitat s tím že bude k tomu nějakej komentář
měla 20 000 bodů a nechala si za ně poslat 2kila...
aha ... jsem nevěděla, že to jde ...
Jde a to je právě skvělé že se s adminem můžeš domluvit prakticky na čemkoliv
jj ale myslim, že 20 000 je staršně moc a 200Kč je málo ... radči si nechám body
Souhlasím s Tebou
,ale jinak taky gratulace
ty brďo tak to sbírání na ty prachy muselo trvat tak půl roku snad i víc ne?
ne, asi dva týdny.
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.