Oblékněte roztomilého a malého chlapečka či krásnou, malou slečnu...
Detail online hry
Hrát online hru
Máte rádi celebrity? Máte rádi bulvární časopisy? Máte rádi pikan...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Pokec na téma online hry > Referenti
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Ani jednoho jinak nebýt mě, tak by si měl jen 12.
Ale zase nebýt tebe a nevidět tě, že chodíš na stránky maxa.cz tak byhc tyto stránky nikdy nenalezla, což by byla škoda.
hehe to mas dobre ja mam 16 referelov
je to nic moc ale sak neni som tu tak dlho...bude viac...dufam
Nevím, raději to sem psát nebudu. Nejsem si jistý, jestli by to nebylo proti pravidlům zveřejnit.
why???preco si myslis
Soukromá data každého uživatele. V podstatě by se tyto informace neměl dozvědět nikdo jiný, než Admini a dotyčný hráč.
no myslím, že když někdo bude vědět kolik máš referentů nijak ti to nepoškodí, neřekl bych, kdyby si tu dával č. účtu , a osobní údaje atd..
no myslím, že když někdo bude vědět kolik máš referentů nijak ti to nepoškodí, neřekl bych, kdyby si tu dával č. účtu , a osobní údaje atd..
muzete sem ty data zverejnovat
proti pravidlum to neni (neni to v nich)
Tak já mám teda pouze 1 referenta.
Otázka na Adminy: Jak to je s anglickou a českou verzí maxa? Co kdyby jsem pozval nějaké angličany, kteří neumějí česky. Také by jsem je mohl mít jako referenty nebo pode mnou budou jen Ti, kteří se registrují do české verze?
Předem děkuji za odpověď
prihlaseni na anglicke i ceske maxo je stejne (prihlas se na aglicke maxo a ziskas svuj anglicky soutezni odkaz) - takze ano, muzes pozvat i anglicany...
To mě nenapadlo se zkusit přihlásit. Tak nějak jsem předpokládal, že při změně jazyka nejsem přihlášený, protože nejsem na anglické verzi registrovaný. Vyzkoušeno, funguje ( akorát jsem koukl na soutěž v anglické verzy a ceny jsou popsány česky - předpokládám, že to bude nějaká chyba ), děkuji.
spis jen lenost pri prekladu
a kolik ste z těch vašich dostali? já z 54 asi jen 23
moc se to teda nevyplatí
dcl za váma pokulhávám
a je mi to jedno
Z toho si nic nedělej, já jich mám pět
Jsem se doteď styděla to sem psát, jsem si připadala v tomhle ohledu jak největší outsider, ale koukám, že je nás víc...
Jsem se doteď styděla to sem psát, jsem si připadala v tomhle ohledu jak největší outsider, ale koukám, že je nás víc...
Však já si z toho nic nedělám
Jsem tu kvůli hrám hlavně, takže mi o ty body za referenty moc nejde
a komu jo,tak at si jich naverbuje klidně 1000
stejně body získané za referenty projedou v hi-lo, ptž jsou zbrklí a neumí hrát
Ale kto sa razpopali v tej bonnusovej hre, tak uz nehra .. Skusenost ...
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.