EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Kiddie playdate - Hry pro dívky

Kiddie pla...

Oblékněte roztomilého a malého chlapečka či krásnou, malou slečnu...

Detail online hry - Kiddie playdate - Hry pro dívkyDetail online hry Hrát online hru - Kiddie playdate - Hry pro dívkyHrát online hru
Naughty Starleys - Srandičky

Naughty St...

Máte rádi celebrity? Máte rádi bulvární časopisy? Máte rádi pikan...

Detail online hry - Naughty Starleys - SrandičkyDetail online hry Hrát online hru - Naughty Starleys - SrandičkyHrát online hru

Referenti

Fórum maxo.cz - hry online > Pokec na téma online hry > Referenti

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 2 3 4 5

13.02.2009 13:52 - Referenti

Tak co kolik máte referentů? :-D Já zatím 13, ale plánuju víc. :-D

13.02.2009 14:13 - Re: Referenti

Ani jednoho jinak nebýt mě, tak by si měl jen 12. :-D Ale zase nebýt tebe a nevidět tě, že chodíš na stránky maxa.cz tak byhc tyto stránky nikdy nenalezla, což by byla škoda. :)

13.02.2009 15:01 - Re: Referenti

já 52....a body mám pořád na nule :-D

13.02.2009 17:00 - Re: Referenti

hehe to mas dobre ja mam 16 referelov :) je to nic moc ale sak neni som tu tak dlho...bude viac...dufam 8-D

13.02.2009 17:22 - Re: Referenti

Nevím, raději to sem psát nebudu. Nejsem si jistý, jestli by to nebylo proti pravidlům zveřejnit.

13.02.2009 17:32 - Re: Re: Referenti

Původní zpráva od kobra5 Nevím, raději to sem psát nebudu. Nejsem si jistý, jestli by to nebylo proti pravidlům zveřejnit.

why???preco si myslis :)

13.02.2009 17:54 - Re: Re: Re: Referenti

Původní zpráva od Dominnico
why???preco si myslis :)

Soukromá data každého uživatele. V podstatě by se tyto informace neměl dozvědět nikdo jiný, než Admini a dotyčný hráč.

13.02.2009 18:01 - Re: Referenti

no myslím, že když někdo bude vědět kolik máš referentů nijak ti to nepoškodí, neřekl bych, kdyby si tu dával č. účtu , a osobní údaje atd.. :)

13.02.2009 18:01 - Re: Referenti

no myslím, že když někdo bude vědět kolik máš referentů nijak ti to nepoškodí, neřekl bych, kdyby si tu dával č. účtu , a osobní údaje atd.. :)

13.02.2009 18:23 - Re: Referenti

muzete sem ty data zverejnovat :) proti pravidlum to neni (neni to v nich)

13.02.2009 18:40 - Re: Referenti

Tak já mám teda pouze 1 referenta.

Otázka na Adminy: Jak to je s anglickou a českou verzí maxa? Co kdyby jsem pozval nějaké angličany, kteří neumějí česky. Také by jsem je mohl mít jako referenty nebo pode mnou budou jen Ti, kteří se registrují do české verze?
Předem děkuji za odpověď

13.02.2009 18:46 - Re: Re: Referenti

Původní zpráva od kobra5 Tak já mám teda pouze 1 referenta.

Otázka na Adminy: Jak to je s anglickou a českou verzí maxa? Co kdyby jsem pozval nějaké angličany, kteří neumějí česky. Také by jsem je mohl mít jako referenty nebo pode mnou budou jen Ti, kteří se registrují do české verze?
Předem děkuji za odpověď

prihlaseni na anglicke i ceske maxo je stejne (prihlas se na aglicke maxo a ziskas svuj anglicky soutezni odkaz) - takze ano, muzes pozvat i anglicany...

13.02.2009 18:53 - Re: Referenti

To mě nenapadlo se zkusit přihlásit. Tak nějak jsem předpokládal, že při změně jazyka nejsem přihlášený, protože nejsem na anglické verzi registrovaný. Vyzkoušeno, funguje ( akorát jsem koukl na soutěž v anglické verzy a ceny jsou popsány česky - předpokládám, že to bude nějaká chyba ), děkuji.

14.02.2009 10:39 - Re: Re: Referenti

Původní zpráva od kobra5 To mě nenapadlo se zkusit přihlásit. Tak nějak jsem předpokládal, že při změně jazyka nejsem přihlášený, protože nejsem na anglické verzi registrovaný. Vyzkoušeno, funguje ( akorát jsem koukl na soutěž v anglické verzy a ceny jsou popsány česky - předpokládám, že to bude nějaká chyba ), děkuji.

spis jen lenost pri prekladu :)

19.02.2009 15:34 - Re: Referenti

26 ale mám v pláne viac.

19.02.2009 17:01 - Re: Referenti

a kolik ste z těch vašich dostali? já z 54 asi jen 23 :-D moc se to teda nevyplatí ;-)

26.02.2009 18:11 - Re: Referenti

Páni, já 6 :-D dcl za váma pokulhávám :-D a je mi to jedno :-P

26.02.2009 18:27 - Re: Re: Referenti

Původní zpráva od HellP91 Páni, já 6 :-D dcl za váma pokulhávám :-D a je mi to jedno :-P

Z toho si nic nedělej, já jich mám pět *2* Jsem se doteď styděla to sem psát, jsem si připadala v tomhle ohledu jak největší outsider, ale koukám, že je nás víc... :-D

26.02.2009 18:36 - Re: Re: Re: Referenti

Původní zpráva od Mishalga

Z toho si nic nedělej, já jich mám pět *2* Jsem se doteď styděla to sem psát, jsem si připadala v tomhle ohledu jak největší outsider, ale koukám, že je nás víc... :-D

Však já si z toho nic nedělám :-D Jsem tu kvůli hrám hlavně, takže mi o ty body za referenty moc nejde :) a komu jo,tak at si jich naverbuje klidně 1000 :-D stejně body získané za referenty projedou v hi-lo, ptž jsou zbrklí a neumí hrát :-P

26.02.2009 20:37 - Re: Referenti

Ale kto sa razpopali v tej bonnusovej hre, tak uz nehra .. Skusenost ... ;-)

Předchozí příspěvky 1 2 3 4 5
drakojan hry pro dívky fast food fotbal draci spoj 3 obsluha zombie bomberman děti zvířátka monster truck restaurace vánoční hry hry pro nejmenší Truck Lodě ninja hry letadla madness kuličky FMX face to face zimní hry skateboard mario duel pod vodou bomb it hry pro kluky překonávání terénu vystřel ho bublinky motorky míčové hry
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, superhry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry