Klasické puzzle, ve kterých budete skládat obrázky z filmu Avatar...
Detail online hry
Hrát online hru
Elastoman je jakýsi ochránce bezbranných lidí, kteří prosí o pomo...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Ostatní související s maxem > Je tu někde Administrator prosím?
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Dobry den dobijela jsem si body přes sms...250 bodu a napsalo mi to ze dekuji ale že se vyskitla chyba
a že mám požádat amninistratory aby mi je doplnili ručně...
Mohli by jste se mi prosím ozvat či mi těch 250.0 bodu doplnili?
je to z čísla 602940227...děkuji...Ani_Ška
Ahoj,
body mas pripsany na ucte.
Priste dej pozor na kod ktery posilas v SMS, musi odpovidat spravnemu cislu.
A ty si admin od kdy??
novy majitel
v tom případě se velmi omlouvám..
jen mě zmátlo to datum registrace..jsou(resp. byli) tu někteří co se za adminy vydávali..teď už vím a budu vědět
btw..přeju hodně štěstí a úspěchů s maxem
datum registrace je spravne, pouzival jsem ho i ja
jo takže ty si byl multiuser?? ted ses přiznal
to bys měl dostat ban
nj byl jsem zlobivej chlapec, zaslouzil bych naplacat, vyridim to svy mlady
Zařídim!
Strestej ho jak psa!
Dám mu co proto ! ]:->
vzdyt je tam mas
z cisla, ktere jsi uvedla na zacatku, prisla jen jedna sms. Pokud jsi zasilala z jineho, tak ho musis uvest a prosim presny cas zaslani sms.
Ahoj. Mám stejný problém. Odeslala jsem sms za 250 bodů z čísla, které mám uvedené v seznamu a přišla mi zpráva, že nastala chyba a že mám kontaktovat adminy. Tak prosím o vyřešení
Ahoj, na ucte mas 2 telefonni cisla a kazdy ma svuj kod. Ty jsi pouzila sice spravny kod, ale z jineho cisla nez jsi zasilala sms
Je treba si na to dat pozor.
250 bodu jsem ti samozrejme pripsal.
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.