Klasické puzzle, ve kterých budete skládat obrázky z filmu Avatar...
Detail online hry
Hrát online hru
Elastoman je jakýsi ochránce bezbranných lidí, kteří prosí o pomo...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Pochlubte se!
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Ok, tak im tu píš svoje detské rady na spôsob "cukríky zadarmo", určite im to pomôže, lebo oni nevedia čo robia.
ano budem tu pisat svoje nazory,toto je slobodna krajina ...a nechapem co sa do toho miesas tebe to nebolo adresovane tak sa nestaraj
Je to slobodná krajina, preto prejavujem svoj názor, že je to demencia, píš kľudne ďalej.
jo já bych ho taky brala jenže je za moc bodů a to já nikdy nenasbíram
Za dnešek sem zatim nasbírala 30 bodů..A na co šetřim? Ještě sem se nerozhodla,ale asi budu ráda,když našetřim aspoň na tu flashku.
Být tebou, tak si našetřím na něco jinýho, podle mne je to nevýhodný.....fakt stojí cca 50 kč..
jen rada...ale dělej co chceš
Joj som si uz vybral 3 ceny staci mi to sustavu reproduktoru 5+1 potom sluchatka KOSS + este USB 4gb..Joj tesim sa kedy mi to poslu
já chci po dneštním dnu ten notebook, jelikož jsem se dozvěděla, že ho k Vánocům nedostanu, ale jsem tu nová a začala jsem asi před půl hodinou a tak dohromady sem měla asi 10 bodů, ale budu se snažit dál, protože mám co dělat, abych ten notebook získala
tak to na ten notebook budes zde šetřit hodne dlouho jestli sis to trochu propocitala tak by jsi tu musela být od ráno do noci
Rása bych šetřila na skutr ale jak všichni dobře víme je to nempžné tak asi mýš nebo volant určitě jedno z toho
já se snažim o ntb prtž tenhle můj stolní počítat pomalu ale jistě odchází
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.